Artykuł

Walne Zgromadzenie Delegatów PZMWiNW przyjęło sprawozdanie Zarządu za 2019 rok

W Warszawie obradowało Walne Zgromadzenie Delegatów Polskiego Związku Motorowodnego i Narciarstwa Wodnego. Delegaci jednogłośnie przyjęli Sprawozdanie Zarządu i Sprawozdanie Finansowe za 2019 rok, ocenione przez Biegłego Rewidenta.

Pierwotnie Walne Zgromadzenie Delegatów miało się odbyć standardowo, wiosną tego roku. Z uwagi na pandemię COVID-19 i związane z tym ograniczenia oraz reżim sanitarny, zostało ono odroczone i przesunięte na wrzesień.

Wszelkie dokumenty dot. działalności statutowej PZMWiNW dostępne są pod adresem:

object(Articles)#20 (11) {
  ["id"]=>
  string(4) "1612"
  ["title"]=>
  string(82) "Walne Zgromadzenie Delegatów PZMWiNW przyjęło sprawozdanie Zarządu za 2019 rok"
  ["url"]=>
  string(78) "walne_zgromadzenie_delegatow_pzmwinw_przyjelo_sprawozdanie_zarzadu_za_2019_rok"
  ["active"]=>
  string(1) "1"
  ["promo"]=>
  NULL