-

Artykuł

Program minutowy zawodów motorowodnych w Ślesinie (9-11 maja)

W sobotę od samego rana treningi, a po godzinie 15.00 pierwsze biegi. Poniżej prezentujemy dokładny program Mistrzostw Europy klasy S-550 i pierwszej eliminacji Międzynarodowych Mistrzostw Polski w czterech klasach.

Piątek, 09.05.2014
15:00 - 18:00 Kontrola dokumentów oraz techniczna wszystkie klasy

Sobota, 10.05.2014
07:30 - 12:00 Kontrola dokumentów oraz techniczna wszystkie klasy
08:00 Odprawa Zawodników S550
08:15 Odprawa Zawodników GT30, T550, F4s, OSY400, JT250
08:30 Trening dowolny – 60 min S550
09:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min F4s
10:00 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min JT250
10:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min GT30
11:00 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min OSY400
11:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min T550
12:00 Trening z pomiarem czasu – 30 min S550
14.15 – 14.30 – Ceremonia otwarcia
14:30 – 15:15 – przerwa obiadowa
Biegi Nr 1
15:15 Bieg 1 JT250
Bieg 1 S550
Bieg 1 GT30
Bieg 1 OSY400
Bieg 1 T550
Bieg 1 F4s
Biegi Nr 2
17:15 Bieg 2 JT250
Bieg 2 S550
Bieg 2 GT30
Bieg 2 T550

Niedziela, 25.08.2012
08:15 Odprawa Zawodników wszystkie klasy
08:30 Trening dowolny – 15 min F4s
08:45 Trening dowolny – 30 min S550
09:15 Trening dowolny – 15 min GT30
09:30 Trening dowolny – 15 min OSY400
09:45 Trening dowolny – 15 min T550
10:00 Trening dowolny – 15 min JT250
Biegi Nr 3(2)
10:45 Bieg 3 JT250
Bieg 3 S550
Bieg 2 F4s
Bieg 2 GT30
Bieg 3 OSY400
12:45 – 13:45 – przerwa obiadowa
Biegi Nr 4(3)
13:45 Bieg 3 OSY400
Bieg 3 F4s
Bieg 3 T550
Bieg 4 S550
Kontrola po wyścigu
16:00 Ceremonia rozdania nagród

			
			object(Articles)#18 (11) {
  ["id"]=>
  string(3) "386"
  ["title"]=>
  string(63) "Program minutowy zawodów motorowodnych w Ślesinie (9-11 maja)"
  ["url"]=>
  string(59) "program_minutowy_zawodow_motorowodnych_w_slesinie_9-11_maja"
  ["active"]=>
  string(1) "1"
  ["promo"]=>
  NULL
  ["promo_photo"]=>
  NULL
  ["intro"]=>
  string(250) "

W sobotę od samego rana treningi, a po godzinie 15.00 pierwsze biegi. Poniżej prezentujemy dokładny program Mistrzostw Europy klasy S-550 i pierwszej eliminacji Międzynarodowych Mistrzostw Polski w czterech klasach.

" ["content"]=> string(2009) "

Piątek, 09.05.2014
15:00 - 18:00 Kontrola dokumentów oraz techniczna wszystkie klasy

Sobota, 10.05.2014
07:30 - 12:00 Kontrola dokumentów oraz techniczna wszystkie klasy
08:00 Odprawa Zawodników S550
08:15 Odprawa Zawodników GT30, T550, F4s, OSY400, JT250
08:30 Trening dowolny – 60 min S550
09:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min F4s
10:00 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min JT250
10:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min GT30
11:00 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min OSY400
11:30 Trening dowolny z pomiarem czasu – 30 min T550
12:00 Trening z pomiarem czasu – 30 min S550
14.15 – 14.30 – Ceremonia otwarcia
14:30 – 15:15 – przerwa obiadowa
Biegi Nr 1
15:15 Bieg 1 JT250
Bieg 1 S550
Bieg 1 GT30
Bieg 1 OSY400
Bieg 1 T550
Bieg 1 F4s
Biegi Nr 2
17:15 Bieg 2 JT250
Bieg 2 S550
Bieg 2 GT30
Bieg 2 T550

Niedziela, 25.08.2012
08:15 Odprawa Zawodników wszystkie klasy
08:30 Trening dowolny – 15 min F4s
08:45 Trening dowolny – 30 min S550
09:15 Trening dowolny – 15 min GT30
09:30 Trening dowolny – 15 min OSY400
09:45 Trening dowolny – 15 min T550
10:00 Trening dowolny – 15 min JT250
Biegi Nr 3(2)
10:45 Bieg 3 JT250
Bieg 3 S550
Bieg 2 F4s
Bieg 2 GT30
Bieg 3 OSY400
12:45 – 13:45 – przerwa obiadowa
Biegi Nr 4(3)
13:45 Bieg 3 OSY400
Bieg 3 F4s
Bieg 3 T550
Bieg 4 S550
Kontrola po wyścigu
16:00 Ceremonia rozdania nagród

" ["add_date"]=> string(21) "2014.05.09 - 19:31:53" ["region"]=> string(2) "pl" ["categories"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["category_id"]=> string(1) "3" ["category_url"]=> string(17) "sport_motorowodny" ["category_name"]=> string(17) "Sport motorowodny" } } }
background