Artykuł

Delegaci przyjęli Sprawozdanie Zarządu i Sprawozdanie Finansowe za 2015 r.

W dniu 6 maja 2016 roku w obradowało Walne Zgromadzenie Delegatów Polskiego Związku Motorowodnego i Narciarstwa Wodnego.

Podczas obrad, Walne Zgromadzenie Delegatów przyjęło sprawozdanie Zarządu za 2015 rok oraz Sprawozdanie Finansowe za 2015 rok ocenione przez Biegłego Rewidenta.

***

Walne Zgromadzenie Delegatów zostało zwołane zgodnie z Par. 17 pkt. 2 Statutu Polskiego Związku Motorowodnego i Narciarstwa Wodnego.

Statut związku dostępny jest TUTAJ.

object(Articles)#18 (11) {
  ["id"]=>
  string(3) "858"
  ["title"]=>
  string(76) "Delegaci przyjęli Sprawozdanie Zarządu i Sprawozdanie Finansowe za 2015 r."
  ["url"]=>
  string(73) "delegaci_przyjeli_sprawozdanie_zarzadu_i_sprawozdanie_finansowe_za_2015_r"
  ["active"]=>
  string(1) "1"
  ["promo"]=>
  NULL
  ["promo_photo"]=>
  string(3) "jpg"
  ["intro"]=>
  string(155) "

" ["content"]=> string(503) "

***

Statut związku dostępny jest TUTAJ.

background