Artykuł

Delegaci przyjęli Sprawozdanie Zarządu i Sprawozdanie Finansowe za 2013 r.

W dniu 26 czerwca 2014 roku w obradowało Walne Zgromadzenie Delegatów Polskiego Związku Motorowodnego i Narciarstwa Wodnego.

Podczas obrad, Walne Zgromadzenie Delegatów przyjęło sprawozdanie Zarządu za 2013 rok oraz Sprawozdanie Finansowe za 2013 rok ocenione przez Biegłego Rewidenta.

***

Walne Zgromadzenie Delegatów zostało zwołane zgodnie z Par. 17 pkt. 2 Statutu Polskiego Związku Motorowodnego i Narciarstwa Wodnego.

Statut związku dostępny jest TUTAJ.

object(Articles)#18 (11) {
  ["id"]=>
  string(3) "434"
  ["title"]=>
  string(76) "Delegaci przyjęli Sprawozdanie Zarządu i Sprawozdanie Finansowe za 2013 r."
  ["url"]=>
  string(73) "delegaci_przyjeli_sprawozdanie_zarzadu_i_sprawozdanie_finansowe_za_2013_r"
  ["active"]=>
  string(1) "1"
  ["promo"]=>
  NULL
  ["promo_photo"]=>
  NULL
  ["intro"]=>
  string(159) "

" ["content"]=> string(495) "

***

Statut związku dostępny jest TUTAJ.

background